İzleyicilerim

Powered By Blogger

3 Mart 2013 Pazar

Flormar,denemeyi unutmayın !

Sevgili Hanımlar;
Kendinize bakmayı çok iyi biliyorsanız mutlaka size bir tavsiyem var ; Flormar
Güzellik dünyasında tecrübenin sesi Flormar...
1970’li yıllarda İtalya’nın Milano kentinde doğan Flormar, 1972 yılında tüm üretimini Türkiye’ye taşıyarak Türkiye'deki 40 yıllık serüvenine de başlamış oldu...
Flormar faaliyete başladığı ilk yıllarda oje ile girdiği pazarda başarısını her geçen gün biraz daha arttırarak kısa zamanda Türk kadınının oje seçiminde vazgeçilmez markası haline geldi. Türkiye’de faaliyete geçmesinden bir süre sonra başarısını bir adım daha ileriye götüren Flormar, kısa zaman sonra renkli kozmetik üretimine başlayarak allıktan fondötene, fardan maskaraya, rujdan ojeye kadar uzanan geniş ürün yelpazesini yüksek kalite ve uygun fiyat prensibi ile tüketicilerine sunmaya başladı.
Türk kadını Flormar diyor...

Flormar her zevke ve ihtiyaca yönelik birbirinden farklı yüzlerce ürünü geniş bir satış kanalıyla müşterisinin beğenisine sunuyor. Yapılan pazar araştırmalarına göre Flormar Türkiye'nin hem iyi bilinen hem de en çok güvenilen yerli kozmetik markalarının başında geliyor. Bu da Flormar`ın çok geniş kitlelere ulaşabilir ender yerli markalardan biri olduğunun önemli bir göstergesi oluyor.
Uluslararası Pazarda da Flormar...
Flormar`ın yerel pazarda elde ettiği yüksek müşteri memnuniyeti ve pazar liderliği markayı uluslararası pazarlara açılmaya yöneltti. Bu sebeple 2000 yılında kendi markasıyla yurtdışına açılan Flormar bugün ürünlerini 4 kıtada 80’den fazla ülkeye ihraç ediyor. Yurtiçinde 98 Flormar mono brand mağazası yurtdışında ise 200’ü aşkın Flormar mono brand mağazası ile tüketicisine ulaşan marka mağazalarına her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. Flormar ayrıca toptan satış kanalı aracılığıyla da Dünya’da 40.000’i aşkın satış noktasında bulunuyor. Kozmetik alışverişlerinde tercih edilen prestijli zincir mağazalar aracılığıyla Dünya kadınlarına güzellik vaat ediyor.
Uluslararası pazarlarda Flormar'a duyulan güvenin ardında; üretimeden teslimata tüm süreçlerde kaliteye verdiği önem yatıyor. Flormar`da kalite anlayışı sadece kalite kontrol ile sınırlı değil, ar-ge’ye yaptığı yatırımlarla tüketicilerini her zaman ve en doğru şekilde anlamaya, onlara en yeni ve en kaliteli olanı sunmaya çalışıyor. Bu alanda yapılan yatırımlar Flormar'ı en çok tercih edilen markalardan birisi haline getiriyor.
Flormar ürünleri Kosan Kozmetik San. Tic. A.Ş. Gebze, TÜRKİYE tesislerinde üretilmektedir. 15.000 ve 6000 metrekarelik kapalı alana yayılan üretim tesisleri ve aylık 7 milyon parça üretim kapasitesi ile Flormar bugün kozmetik sektörünün en güçlü oyuncuları arasında yer alıyor
BU KADAR BEĞENİ TOPLAMAK,KALİTELİ BİR MARKA OLMAK TESADÜF DEĞİL..
.http://www.flormar.com/Turkce/ Ayrıntılı bilgi bu sitede...Bir tık bütün Flormar ürünleri gözünüzün önüne serilsin.Hem ekonomik,hem kaliteli.
MEMNUN KALACAĞINIZDAN EMİN OLUN.
ŞAHSEN BEN HER ZAMAN FLORMAR'DAN GÖZÜM KAPALI ALIŞVERİŞ YAPABİLİYORUM TANIDIĞIM İLK VE TEK GÜVENİLİR KADIN BAKIM MARKASI..
http://www.flormar.com/Turkce/satis_noktalarimiz.asp linkinde de saygıdeğer firmamızın satış noktaları bulunmakta..Şimdi,rengarenk Flormar dünyasına girmeye hazır mısınız ?
Flormar Hand Cream ; Professional Make-up ; Profosyenel Bakım..
Flormar Caviar Oje ile parıltıyı tırnaklarınıza taşıyın !
Primer Make Up Base ile yüzünüze kusursuz bir görünüm kazandırın..
Gür ve uzun kirpikler için..

Dudaklarının dolgun görünmesini istiyorsan açık tonlu mat rujlar tam sana göre! Tenine en uygun Deluxe Cashmere Lipstick Stylo'lardan birini seçerek istediğin dolgunlukta dudaklara sahip olabilirsiniz !
Flormar allık..Her tonu kusursuz bir cilt için birebir..
Bu hafta sonu bütün ilgiyi üzerinde toplamaya ne dersiniz? Sade bir göz makyajı ile kullanacağın koyu renk Deluxe Cashmere Stylo rujlarla hemcinslerini kıskandırmaya hazır olun :)
Doğal içeriklerle beslenmiş, pürüzsüz ve doğal görünen bir cilt için neye ihtiyacın var? Tüm adımlar burada! İlk adım, temizlenmiş cildini nemlendiren Flormar Primer Make-Up Base makyaj bazı. Daha sonra doğal içerikli Soft Touch Fondöteni fondöten fırçası ile cildine yaymalı, Concealer ile kusur ve lekeleri kapatmalısın. Son adım ise Loose Powder ile makyajını sabitlemek ve pürüzsüzlüğün keyfine varmak!
DAHA FAZLASI İÇİN : https://www.facebook.com/flormarcosmetics?fref=ts
Flormar'a güvenin..Çünkü en kaliteli kadın bakım firması taa kendisi...Teşekkürler Flormar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli yorumlarınız benim için önemlidir.